Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Inzulinrezisztencia vs leves....

Inzulinrezisztencia vs leves. Segitenetek?

Figyelt kérdés
Tiszta vicc kategoria,nem ertem. Nem szabadna hogy gondot okozzon, megsem birom.Olyan jol esne huvosebb idoben. Semmi mas nem okoz problemat. Tudom van egyeni erzekenyseg,de ez abszurd. Egy sima borsolevesrol van szo levesbetet nelkul. 3eve van IR em,ujra es ujra neha eloveszem a leves otletet,es mindig ugyanaz van🙄🤣hiszen csak viz amit az ember kipisil meg zoldseg🤔
okt. 30. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Mire kell a segítség?

Nyugodtan ehetsz levest. Borsólevest is. Csak a második fogás legyen kisebb adag és legyen benne sovány fehérjeforrás.

Vagy mit nem.birsz benne? Nem vagy allergiás a borsóra?

okt. 30. 10:11
 2/8 A kérdező kommentje:
A sulyomon szoktam eszrevenni ha valami nem jo. Ha valamivel nincs gondom, 1-2dekaval vagyok csak nehezebb,ami meg nemjo,az akar masfel kg val is megdobja a sulyom. Egy tanyerral ettem,nem zabaltam tul magam belole, es megis masfel kiloval nehezebb lettem reggelre. Tudom a viz ami benne van,de az reggelre nem szabadna hogy latszodjon,mar reg ki kellett volna jonnie,es masfel kilonyi vizet nem is ettem belole. Nem tudok rola hogy allergias lennek a borsora
okt. 30. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Jujj. A testsúlyt csak a testkép zavarosok méregetik naponta, és vonnak le belőle ilyen messzire menő következtetéseket.

Másfél kilós hízáshoz tízezres kalóriák kellenének napokon át.

Ha hiszed, ha nem, ez folyadék. Amit ha nem egy, akkor két nap múlva fogsz kipisilni.

Vagy, eleve alulhidratált voltál, és a mostani a normál súlyod.

okt. 30. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos testképzavar bizgosan van.

Semmi más nem történik a levestől mint a víz. Ugye tudod hogy hízni nem lehet egy éjszaka alatt? A test kb 3-4 nap alatt dolgozza fel a bevitt ételt es donti el hogy csinal e belole zsirt.

Szoval egyed a levest, foleg ha jolesik

okt. 30. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
3-4nap? Pedig eddig mindig par ora alatt latszodott ha valami nem jo,azokat elhagytam, aztan utana nem volt gond. A dehidrataltsag elegge valoszinu, nem tudok par poharnal tobbet inni ha bejon a huvosebb ido,max masfel liter,tea semmi,de a meleg leves jolesik. Erre nem gondoltam hogy keveset innek,azt gondoltam ha nem kivanom akkor az ugy eleg🤣ha masra nem,arra jo volt a kerdes hogy rajojjek nem iszok eleget😃 amugy valoban,a sulyomtol kikeszulok,naponta ketnaponta meregetem magam,miutan 3evig nem sikerult beallitani a gyogyszert(mert jolvan az ugy),4endokrinologus utan sikerult kezdeni vele valamit. Azota boldogga tesz ha latom megy lefele,ellenben teljesen lelomboz ha fel kg nal tobb jon valamiert vissza.😃
okt. 30. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Terápia kellene. Nagyon.

Súlyodat pedig kéthetente mérni

okt. 30. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

A sótartalma miatt vizet tart vissza a szervezet, ennyi a történet valószínűleg. Idd nyugodtan, nem zsír jön fel tőle.

Ha ennyire rá vagy parázva, vagy mérjed ritkábban magad, vagy tapasztald ki hogy mi okoz vizesedést. Nálam a sport is ezt okozza pár napra, ettől még egészséges és javasolt.

A kérdésből amúgy azt hittem, a cukrod száll el tőle (nekem az volt, igaz terhességi diabéteszben, és máig nem értem hogy miért, mikor ugyanazt a zöldséget más formában tudtam enni.)

okt. 30. 23:57
 8/8 A kérdező kommentje:

7es

7es valaszolo: Nalam az van,hogy azt mondjak kell este is enni,ugyertem utovacsora meg haso lok,meg a 160g ch tartani(kinek mi van irva) hat en a felet nem tudom sokszor megenni,tokjol elvagyok napi 2-3evessel,ami max 100g ch ig szokott kiugrani,es ha este 6utan eszek mar jon a gyomoreges, faradtsag,libidom aznapra halott meg a sulyomon meglatszik. Ebbol a sulyom tulparazasabol anno mondjuk gondok voltak ugy 18-19evesen,mert a vegen atestem a lo tuloldalara.Mar lefogytam amit akartam,de annyira feltem hogy visszahizok,hogy koplaltam tovabb.Ha akkor nem ismerem meg a ferjem,akkor lehet mar nem lennek🙄 most is felek ha visszaszedek,de itt a lanyom,mostmar nem koplalnek,foleg ir mellett.

6os valaszolo:Nem kell nekem pszichologus,tudom azert vagyok raparazva mert egesz iskolaskoromban bantottak a sulyom miatt,lekoptek megrugdostak es most folyton bizonyitani akarok magamnak hogy megtudom csinalni. Mas miatt sokat voltam pszichiatrian gyerekkoromban a vadaskertben,hamar rajovok ha valami nem stimmel velem meg az okara is😃Nem ugy megy az hogy pszichologus segit. Amig a buszkesegem megvan,addig marad ez a nyug is. A pszichologus csak beszelget,nem adhat tanacsot meg semmit,ezt anno megmondtak nekunk. Beszelgetni tudok a ferjemmel vagy a szomszeddal is,ahogy ok nem,ugy a pszichologus sem fog megvaltani 😃

nov. 5. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!