Bal mell alatti szúró fájdalom mitől ?
Figyelt kérdés
Voltam már teljes kardiologia kivizsgálason hasi uh. Mellkas rtg. De 2 napja érzem ezt megint fáj a hátam közepe is hova menjek mitől van ?okt. 29. 15:19
1/9 anonim válasza:
Ortopédiáta, vagy reumatológiára, lehet hogy rossz a tartásod.
2/9 A kérdező kommentje:
Rossz a tartásom és van minimális gerinc ferdülésem és sérvem is lehet attol ? Csak menet közbe érzem fekve nem csak ha nagyon nagy kevegot veszek
okt. 29. 18:37
3/9 A kérdező kommentje:
Attól szúrhat a bal bordaivnél meg alatta ?
okt. 29. 18:37
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
okt. 29. 19:04
6/9 anonim válasza:
Nekem is gerincferdülésem van. Előfordul nálam is, hogy elkezd fájni a mellkasom meg a hátam is. Ha még nem voltál, menj el ortopédiára.🙂
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm engem inkább a bal borda alatti szúró érzés zavart
okt. 30. 06:42
8/9 anonim válasza:
Bordaközi izom is lehet, vagy lehet beszorult a levegő. Tudom ijesztő, ne gondolj egyből a legrosszabbra.🙂
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen🤗
okt. 30. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!