Nem éltem valamit 39 fokos lázam van mit tehetnék? Nagyon rossz a közérzetem is, attól félek, hogy valami nagyobb bajom lesz. 28/f
Figyelt kérdés
Az ügyelet szerint pihenni kell es a háziorvosom is ezt mondta telefonba, de egyszerűen nem bírom.okt. 25. 18:27
1/8 anonim válasza:
"Nem éltem valamit 39 fokos lázam van mit tehetnék?"
Kezdetnek mondjuk leírhatnád ezt a mondatot értelmesen...
2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést csak nagyon nem érzem jól magam: benyeltem valamit *
okt. 25. 18:33
3/8 anonim válasza:
A pihenés segíthetne a testednek legyűrni a vírust vagy baktériumot. Jobb lenne, ha a testedre és az orvosra hallgatnál. Pihenéssel két nap alatt túlleszel rajta, pihenés nélkül két hét múlva is minden bajod lesz, nem beszélve a szövődmények (tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, szívizomgyulladás) hosszú távú kockázatáról.
4/8 anonim válasza:
Igyál sokat, hogy minél előbb kiürüljön belőled a baci vagy mi. És igen, pihenj, aludj sokat, az gyógyít!
5/8 anonim válasza:
Mindenképp sok folyadék, és pihenés. Aludj sokat, pár nap és jobb lesz.🙂
6/8 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, egyél vitamint, lázcsillapítót. Alapból ez csak annyit jelent, dolgozik a szervezeted. 3-4 nap állandó 39 fokos láz után szokták mondani, hogy komolyabb kezelési igényel. Általában ez 1-2 nap után fokozatosan csökken 1-1,5 hét múlva kutya bajod. A folyadékpótlásra kell figyelni nagyon, meg a pihenésre ennyi. Ha valami vírust szedtem össze akkor max a felülfertőződés elkerülése miatt szoktak antibiotikum adni, de önmagában ez utóbbi sem szükséges, mert, ahogy írták, a vírus esetén ez nem megoldás. Ki kell várni még a szervezet legyőzi.
7/8 anonim válasza:
Szedjel C meg D vitamint, hogy segíts az immunrendszerednek legyőzni azt a valamit, ami megbetegitett! Meg valami multivitaminos, ásványi anyagos, nyomelemes nemtommit, pl. Béres cseppet!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat voltam Mellkas Rtg n az teljesen jó, a vérvételben a CRP nagyon magas tehát valami vírus lehet. Augmentint kell szednem a torkomra mindenesetre.
okt. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!