Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől köhögök fel zöld cuccot?

Mitől köhögök fel zöld cuccot?

Figyelt kérdés

Bocsi a fogalmazásért de máshogy nem tudom leírni.

Egy pár hete van ez, hogy néha érzem ahogy kapar a torkom és olyankor felköhögök ilyen zöld cuccot. Olyan mint egy kis ragacs ami zöld színű. Van, hogy hányinger kerül el amikor alig bírom felköhögni. Képet csatolnék de szerintem elég undi és csak sejti valaki, hogy nézhet ki. Mitől lehet ez? Nyilván orvoshoz fogok menni de előtte itt érdeklődöm. Ilyenkor zsepibe kényszerülök kiköpni és párszor kerültem emiatt kínos helyzetbe. P.ikeában vártunk az ebédlőnél sorban és várakozás közben éreztem, hogy köhögnöm kell és a sok ember között kénytelen voltam zsepibe köpni de elfordultam nyilván. 27N vagyok, semmi egyéb betegségem nincs egyébként. Volt e ilyen valakinek és mi derült ki és mikor gyógyult ki ebből?

okt. 25. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orvos válaszol! Sürgősen keresd fel!
okt. 25. 01:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű megfáztál valamikor, hurutos köhögésed van, ami nem tisztult még ki a tüdődből, az a cucc, amit felköhögsz, bár ennyi idő alatt már vége kellett volna, hogy legyen. Vegyél egy köptetőt, az kitisztít.
okt. 25. 02:09
 3/4 A kérdező kommentje:
2-Köszi! Venni fogok! Bármilyen köptető jó lehet erre?
okt. 25. 02:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Hurut.
okt. 25. 07:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!