Trombózishajlammal repülés?
Figyelt kérdés
Leiden mutációs (heterozigóta) trombózishajlamom van.
2 het mulva repulok eloszor, raadasul eleg messze, Amerikaba.
14 oras repulout.
Az orvos iratott fel veralvadasgatlot, az 1. repules elotti nap kell beszurnom, a 2. meg kozvetlen repules napjan.
+ veszek fel szerintem kompresszios harisnyat.
Szerintetek mit csinaljak meg? Mit javasoltok?
Nagyon felek mar elore a trombozistol vagy esetleg tudoemboliatol. Surun fordul elo az ilyesmi?
24 eves vagyok lany es nem vagyok elhizva
okt. 15. 20:11
1/4 anonim válasza:
Legalább óránként állj fel és járkálj egy kicsit, ülve végezz lábtornát és igyál sok vizet.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul tudom, de ha verhigitot kapsz akkor nem kaphatsz trombózist. Úgyhogy semmi egyebet nem kell tenned. Én amikor venagyulladassal repültem, annyit mondtak, hogy álljak fel sokszor, járjak egy kicsit és igyak sok folyadékot.
4/4 anonim válasza:
3. 3. Rosszul tudod. Egészségügyi dolgozó vagyok. Sajnos nem egy beteget láttam, akinek vérhígító szedése mellett lett trombózisa.
Kérdező: tedd azt, amit 1. leírt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!