Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez hererák?

Lehet ez hererák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan dologgal kapcsolatban érdekelne a véleményetek,esetleg tapasztalatotok amin nem igazán tudok kiigazodni.

Egy jó barátom azt állítja, hogy egyik este vért hányt illetve véres volt a széklete. Az orvos egy fizikai vizsgálat után azt állapította meg nála (állítólag), hogy jóindulatú hererákja van. Próbáltam utána nézni az interneten ennek a dolognak mert én nő vagyok, nem ismerem ennek a betegségnek a tüneteit de amit találtam az az, hogy a here duzzadtsága vagy a herén lévő csomó tipikus tünete ennek. Illetve szerencsére a környezetemben eddig senkinek nem volt ilyen vagy ehhez hasonló betegsége. 🙏🏼 Azt mondta, hogy ilyen nála nincs viszont a szexuális életében akadnak problémák. Mostanában úgy érzem, hogy nem teljesen őszinte hozzám így nem tudom, hogy ebből a történetből mit lehet elhinni és mit nem. Vagy hogy van-e benne valami ferdítés? Úgy tudom, hogy a véres hányás életet veszélyeztető állapot, ahhoz képest nem úgy néz ki az ember. Az orvos azt mondta neki, hogy a következő lépés a szövettani vizsgálat.

Kérlek írjátok le amit gondoltok mert engem kissé az elfogultság vezérel. Köszönöm!

okt. 15. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha véres a hányása, és a széklete, akkor inkább a gyomra, a belei vagy a torka, gégéje beteg, akár daganatos. Ezek nem a hererák tünetei. Annak valóban inkább fura dudorok a jelei, legfeljebb a farkából jönne vér.
okt. 15. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hererák gyanújakor első az ultrahang, az urológusnál.

Ezek a véres izék más dolgok lesznek.

okt. 15. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt teljesen kizárnám.
okt. 15. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a szívem mélyén én is ezt gondoltam. Bár nem értem miért nem az igazságot mondja.. 😞
okt. 15. 22:30
 5/5 anonim válasza:
Szia. Az általad leirt tünetek nem utalnak hererakra, mellesleg minden típusú rák rossz indulatu. Sajnos nálunk volt a családban hererak, ezért ismerem a tüneteket, mint pl derék felé sugárzó fájdalom, duzzanat, szervi megnagyobbodas. A jó hír, hogy gyógyítható. Szövettani vizsgálatból kiderul, hogy pontosan miről van szó. A véres hányás és széklet emésztőrendszeri betegségre enged következtetni, de akár tüdőbetegseg is lehet. Az urológus mellett ajánlott belgyogyaszhoz is elmenni. Jobbulast kívánok.
okt. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!