Lehet ez hererák?
Sziasztok!
Egy olyan dologgal kapcsolatban érdekelne a véleményetek,esetleg tapasztalatotok amin nem igazán tudok kiigazodni.
Egy jó barátom azt állítja, hogy egyik este vért hányt illetve véres volt a széklete. Az orvos egy fizikai vizsgálat után azt állapította meg nála (állítólag), hogy jóindulatú hererákja van. Próbáltam utána nézni az interneten ennek a dolognak mert én nő vagyok, nem ismerem ennek a betegségnek a tüneteit de amit találtam az az, hogy a here duzzadtsága vagy a herén lévő csomó tipikus tünete ennek. Illetve szerencsére a környezetemben eddig senkinek nem volt ilyen vagy ehhez hasonló betegsége. 🙏🏼 Azt mondta, hogy ilyen nála nincs viszont a szexuális életében akadnak problémák. Mostanában úgy érzem, hogy nem teljesen őszinte hozzám így nem tudom, hogy ebből a történetből mit lehet elhinni és mit nem. Vagy hogy van-e benne valami ferdítés? Úgy tudom, hogy a véres hányás életet veszélyeztető állapot, ahhoz képest nem úgy néz ki az ember. Az orvos azt mondta neki, hogy a következő lépés a szövettani vizsgálat.
Kérlek írjátok le amit gondoltok mert engem kissé az elfogultság vezérel. Köszönöm!
Hererák gyanújakor első az ultrahang, az urológusnál.
Ezek a véres izék más dolgok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!