Szeretnék elmenni magán koponya MR vagy CT-re fejfájás kivizsgálása miatt. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
okt. 12. 19:17
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Hát mivel CT-re nem fogsz tudni menni magadtól semmi beutaló vagy papír nélkül, így marad az MR, plusz kell vesefunkciós labor.
4/6 A kérdező kommentje:
Az orvoshoz kedden tudok menni. Viszont fogorvosnál már voltam, góc nincs. Neurologia és fül orr gegeszet is sanszos lehet. Engem Viszont megöl a bizonytalanság. 3 hónapot meg nem szeretnék várni.
okt. 13. 07:06
5/6 anonim válasza:
2. Ha kifizeti tud menni ct re is. Nekem se kellett beutaló. Ha nem traumás okból mész kérdező, akkor inkább mri re menj.
6/6 anonim válasza:
Látásod rendben? Én szemüveges vagyok. Amióta -10-es a jobb szemem fejfájós vagyok. Meg frontérzékeny. Plusz nő vagyok, szóval a ciklusomtól is fájhat. Rengeteg embernek van tartós, krónikus visszatérő migrénje, kb. Semmi szervi ok nelkül. De csak az MR tudja megmondani van-e ott valami, jobb a CT-nél fejfájás vizsgàlathoz, így azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!