Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Középfülgyulladásom van,...

Középfülgyulladásom van, nagyon fáj a fülem 4 napja,akinek volt már meddig tartott,mit kapott rá?

Figyelt kérdés
Én cefzilt,és cataflamot,semmit sem ér,pár órája vettem be Nurofent,attól jobb lett,kíváncsi lennék másnak mit írtak fel.Gyanús nekem,hogy ez az antibiotikum nem jó nekem.

okt. 12. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Csíkot kell bele rakni, nem tettek?

Akkor, menjél normális fülészetre, feltéve, ha van még ilyen....

okt. 12. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos háziorvoshoz mentem,a városba nem tudtam bemenni,pont vizsgáim voltak online,hétfőn betudok menni,csak sajnos keddtől már dolgozom.Fül-orr gége ügyeleten másik városba,innen 50 km-re fogadnának esetleg,tudja valaki?Mi kell hozzá?Itt a helyi kisvárosi háziorvosi ügyeleten nincs fül orr gége ügyelet.
okt. 12. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Régen a gyerekeimnek volt ilyen. Folyton felszúrták, gyógyszerezték. Aztán találtunk egy jó orvost, aki csak párakötést tett rá, megjegyezve, hogy ha baj lenne, azonnal vigyük vissza a gyereket, de sosem volt gond. Mikor nagyobb lett a gyerek, ha kezdett fájni a füle, akkor ruhába tekert melegvizes tömlőt/palackot tettünk rá -még régebben vászonzacskóban meleg sót szoktak- és elmúlt a fájdalom, meg is gyógyult szépen.
okt. 12. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Biztos, hogy a füled fáj? Felnőttkorban a bölcsességfog is tud "fülfájást"

okozni. Nekem volt, hogy napokig nem múlt el a "fülfájásom", hiába tettem rá meleget, és a fülészeten derült ki, hogy a bölcsességfogammal van baj, az sugárzik ki oda. Akkor mondta az orvos, amit írtam.

okt. 12. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos,biztos szeptemberbe volt egy megfázásom,covid volt valószínű.Annak a szövődménye.Voltam is háziorvosnál,de gyenge antibiotikumot írt fel,csak a fülészetre nem tudtam elmenni,na majd hétfőn.Végül csak bementem a hétvégi ügyeletre az előbb,senki nem nyitott ajtót,csengetni kell itt,nem lehet csak úgy bemenni.Hát legalább megpróbáltam.Hétfőig csak kihúzom valahogy.
okt. 12. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld melegen tartani, hátha segít.
okt. 12. 14:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen melegítem,így túlélhető.De ez az egyik legrosszabb fájdalom amit valaha éreztem.Nem gondoltam,hogy ez ennyire tud fájni.
okt. 12. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyon fájdalmas, sajnálom, és jobbulást kívánok.
okt. 12. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
okt. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!