Van esetleg itt rezidens vagy orvos? Milyen betegségre tippelnél az alábbi labor alapján, amely évek óta változatlan?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jól, számtalan panasszal, mindenhol leráznak.
10 éve változatlan labor: monocita magas, eozinofil alacsony, koleszterin magas, ldl koleszerin magas, amiláz magas, vizeletben baktérium. És van ami hol magas, hol jó. Pl. kálcium magas, kálcium alacsony, foszfor alacsony, évek óta vesekő, mikroalbumin magas, fehérje vizeletben magas, vizeletben vér.
okt. 1. 22:38
11/15 anonim válasza:
5 vagyok: a primer hyperparathyreosis gyanújába passzol a csontfájdalom, gyomorpanaszok, fáradékonyság is. Próbálj endokrinológust találni.
12/15 A kérdező kommentje:
Ez infekció, krónikus. Endrokinológusnál voltam, sőt csekkoltam magam a tsh, t3,t4, anti Tpo, trak.
okt. 3. 10:25
13/15 anonim válasza:
Ha infekció, akkor kérdés, hogy idáig mivel próbálták kezelni, volt-e góckutatás, hemokultúrát néztek-e, tenyésztés? Ha valamelyik vizsgálatnál ajánlják, akkor próbáld a magánellátást. Nem mindenki egyformán jó orvos, de nyilván ezt így senkire nem fogják mondani az eü-ben, hogy Dr. XY kókler, csak csókos.
14/15 A kérdező kommentje:
Infektológián leráztak, neurológiára küldtek, neurológia meg vissza az infektológiára. Magánban kaptam antibiotikumot, de miután beszedtem kis idő és kezdődött elölről ez a rémálom.
okt. 3. 21:18
15/15 anonim válasza:
A háziorvosod nem próbál gyógyszerrel segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!