Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Stresz hatására hirtelen...

Stresz hatására hirtelen felugro vérnyomás ?

Figyelt kérdés
Édesanyám meghalt 6 éve azóta ha stressz ér a vérnyomásom hirtelen felugrik utoljára pl 142/97- 91 és pulzusrol hirtelen 201/157. 191 As pulzusra anyira ver a szívem hogy majd ki esik ha olyankor le ülök és nyugaton magam idővel vissza ál
szept. 27. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés???
szept. 27. 19:15
 2/11 Awatpr0 ***** válasza:
Igen, lehet...
szept. 27. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Mármint hogy mitől lehet és menyire veszélyes?
szept. 27. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem sem voltak különösebb gondjaim a vérnyomással, 140 fölé nagyon ritkán ment. Aztán egy nagyon stresszes periódus kezdődött. Egyhónapos unokám bekerült a kórházba, majdnem két hónapig bent maradt, közben infúziók, transzfúzió. Féltünk, hogy nem marad meg. Időközben apukám is meghalt, a testvéremnek meg limfómát diagnosztizáltak. Aztán meghalt autószerencsétlenség következtében egy kedves kolléganőm, és a temetése napjának estéjén felugrott a vérnyomásom 210/150-re. Azóta kisebb stresszes eseményekre is felmegy hirtelen a vérnyomásom és rendszeresen szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket.
szept. 27. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Veszélyes lehet nagyon, engem a sürgőségire vitt be a párom, injekciókat kaptam, meg nyugtatót is. Az előző vagyok.
szept. 27. 19:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen, ismerősöm azt mondta ne foglalkozzak vele mert fiatal vagyok (33)- komoly bajom nem lehet de hát az egészség nem válogat...
szept. 27. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekre szoktak felírni Tensiomin-t, ami a hoirtelen vérnyomás emelkedést leviszi. Csak akkor kell bevenni, amikor megugrik a vérnyomás.
szept. 28. 08:25
 8/11 A kérdező kommentje:
De nekem képes pár másodperc alatt is például valaki csönget és rám jön egy rossz érzés hogy biztos valami rossz történt vagy történni fog pár másodperc alatt felugrik úgy hogy alig bírok állni csülök ősze megy ki a labambol az erő és pár perc után ha lenyugszok visszaáll
szept. 28. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen csülök??
szept. 28. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálam is.
okt. 3. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!