Ha a szemnyomás megemelkedik, vissza is tud állni az eredeti állapotában? Tehát a kidülledő szem visszanyeri valaha a régi formáját?
Azt nem tudom, de Basedow kórnál is kidülled.
3 szemorvos látta, konkrétan, semmit nem csináltak, nem mondtak. Ráadásul egyik szerint zöld hályog, másik szerint kizárt a zöld hályog.
Köszi! Én ezeket mind tudom. Tsh rendben, többit nem nézték, pontosan amiatt, hogy a tsh rendben van. Magánban csináltattam szabad T3, T4, Trak, antiTpo, antiTg. Majd elmentem egy magán ultrahangra ahol ciszták, göbök és egyik pajzsmirigy nagyobb. Ezt is lesz@rják konkrétan. Erről ennyit.
A glaucoma azaz zöldhályog megemeli a szemnyomást. Látótérkiesésem is van. Ezt is lesz@rják. Elképesztő amúgy, hogy milyen orvoslás folyik.
Amúgy azt sem értem, hogy egy olyan egyszerű betegséget mint a zöldhályog, hogy nem tudnak diagnosztizálni, egyik megerősíti, a másik kizárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!