Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez miféle betegség?

Ez miféle betegség?

Figyelt kérdés
A tegnapi nap kezdődött lázzal , végtag gyengeség, szaporább szívverés, köhögés (reggel este) fejfájás, hányinger, torokfájás kaparás. De ami jobban zavar hogy valami nem enged elaludni, szószerint 30x keltem fel este (5percenként)és mindig ugyanazt álmodom.Az elalvások is gyorsak.Napközbe nem erőltettem magam annyira. Ha kitakarózok megfagyok ha be megsülök. Próbáltam tvt bekapcsolni, másik ágyakon is aludni. Gyógyszereket szedtem nem segített. Azt mondták hogy megfázás de nemtudom régen is megfáztam és ennek a fele se jelentkezett. Ücsörgök az ágyon :/ (Kor 26)

szept. 17. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki mondta? El kell menni személyesen a háziorvoshoz, hogy vizsgáljon meg. Ha rosszabbodik vagy nem javul, akkor újra.
szept. 17. 01:35
 2/2 A kérdező kommentje:
A háziorvos, de ez szerintem súlyosabb mint egy megfázás
szept. 17. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!