Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon nagy baj ha erzem a...

Nagyon nagy baj ha erzem a szivveresem,( eleg furán hangzik tudom) olyan mintha erősebben verne. A pulzusom normális es a mellkasom se faj Ugye nincs nagy baj?

Figyelt kérdés
szept. 12. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha más bajod nincs, akkor nem valószínű, hogy bármi gondot okozna.
szept. 12. 16:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség amit mondok de nagyon felek hogy szívinfarktus kapok
szept. 12. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Hány kiló? Van barmi mas bajod?
szept. 12. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:

20 eves vagyok , 55 kiló

Mas bajom nincs, lehet a fáradság mivel eleg keson megyek aludni es nem pihenem ki magam amennyire kellene. Vagy nem tudom , mast nem nagyon erzek esetleg annyi hogy mintha nehezebben kapnám a levegőt, de ne ertsd felre kapok rendesen levegőt de olyan mintha nehezebb lenne neha

szept. 12. 16:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is gorcsol es nem is szurodik a szivem
szept. 12. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress rá a szivroham tuneteire, nem ezek . Ha rakereses és olvasás után jönnek elő a tünetek, akkor meg pánik, szorongás,hipochondria
szept. 12. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitseget
szept. 12. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
20 évesen ne gondolj szívinfarktusra. Főleg úgy, ha nem is dohányzol meg ilyenek. Van mikor én is érzem, hogy ver a szívem, de mivel voltam már kivizsgálásokon és nem találtak semmi szervi bajt nem is idegeskedek rajta. Szóval te se idegeskedj🙂
szept. 12. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, megfogadom ezt a tanácsot
szept. 12. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is érzem, amikor szándékosan figyelek rá... :D
szept. 14. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!