Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Farizomba adott injekció...

Farizomba adott injekció helye meddig fáj?

Figyelt kérdés

Valoszinuleg rosszul adtak be (voltaren) vagy megmozdultam kozben de ahogy beadtak es kijottem a szobabol elkezdett teljesen erzeketlen lenni a fenekemen egy tenyernyi terulet. Sajnos azota is az,illetve raultem a teruletre eleg sokaig es azota eszmeletlenul faj,de nem piroa nem gyulladt semmi sem latszik csak fajdalmas. 10napja kaptam a szurit. Mikor fog elmulni ez a fajdalom? Illetve az erzeketlenseg meddig normalis?

24/L

#injekció #izombainjekció
szept. 8. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Én négy hetente kapok injekciót a farizomba de sose fájt egy percig sem csak akkor amikor a tűt beszúrják. Valamit nagyon elrontottatok ha már 10 napja fáj.
szept. 8. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Erről talán orvost kéne megkérdezni...

Szerintem is durva, ha már 10. napja fáj. Mondjuk ha nincs helyén semmi, nem lilul, pirul, zöldül sárgul, csak ott egy kis pontba fáj, akkor lehet lassan elmúlik majd. Ha aggódsz, hívd fel az orvost ...

szept. 8. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elrontani semmit ahhoz, hogy eltaláljanak egy idegszálat, vagy apró eret. A nővér, orvos, senki nem tudja, hogy hol futnak ezek. Ha véletlenül eltalálnak egyet, akkor az jobban és tovább fájhat, mintha nem találták el, de ez még nem jelenti azt, hogy rosszul volt szúrva. Ha nincs benne 10 nap után csomó, nem váladékozik, akkor ez csak idefájdalom, aminek lassú a gyógyulási ideje.
szept. 8. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszul adták be, megfeszült farizomba szúrtak bele, nagyobb izomsérülés keletkezett.
szept. 8. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es diagnózisa a legvalószínűbb.
szept. 9. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!