Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tudok tenni az ügy érdekében?

Mit tudok tenni az ügy érdekében?

Figyelt kérdés

IR-es vagyok, amire Meforalt szedek. Általában nekem mindig csak reggel kell cukrot mérni az éhgyomri értékek miatt. Augusztus elején kaptam vissza a gyógyszert szoptatás után, és azt tapasztalom, hogy most valamiért nem áll be a reggeli érték. A diétát tartom rendesen (nem vagyok kezdő, évek óta csinálom és számolok), napi 2-3 liter folyadékot iszok, és az értékem nem akar 5,5 alá csökkenni. Babatervezésben vagyunk, össze is jött, de halványulnak a tesztjeim, szóval nagy valószínűséggel ezt a terhességet el is vesztettem. Ezt jeleztem is a diabetológián, ahol elég arrogáns stílusban közölték, hogy nem változtatnak a gyógyszeradagomon és hogy biztos én rontok el valamit, azért rosszak az értékeim. Amikor ezt a gyógyszert megkaptam, akkor sem vettek komolyan, a 3 pontos inzulin és cukorterhelés ellenére sem, most még annyira sem. Az orvosváltáson kívül, amit legvégső esetben szeretnék megtenni milyen lehetőségeim vannak még?

Annyi info még, hogy eddig akárhányszor jártam ott, ők soha nem akartak nekem inzulinos terhelést csináltatni, azt mindig magánban kellett megcsináltatnom, szóval az nem is opció, hogy kivizsgálnak.

szept. 4. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez szomorú, sajnos ilyen az egészségügy, éppen csak ''működik''... Magánklinikát javaslom, személyes tapasztalatom nincs, úgyhogy még Fb csoportokban érdemes feltenni a kérdést, ahol hasonló gonddal küzdenek.
szept. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!