Dymista orrsprayt használt valaki?
Figyelt kérdés
Ha nem folyik az orrom, csak nagyon száraz és duzzadt az orrnyálkahártya és a hallójárat is, akkor segíthet a dymista?szept. 4. 14:17
11/11 Bécs P válasza:
Előző vagyok.
Szóval a kérdésedre a válasz:
Igen, nyálkahártya duzzanat csökkentésére teljesen jó, ha ezt írta fel az orvos, szerintem jól tette.
Azonban az, hogy kinek ki válik be, eléggé egyéni. De ez egy kombinált hatóanyagú készítmény, így főleg, ha allergia okozza a duzzanatot, akkor erősebb a hatása, mint egy sima szteroid orrspraynek. Ha ez sem segít (és más sem), akkor valószínű, hogy műtét. Ezeknek kell kb. 10 nap, mire kifejti a hatását.
Én mellékhatást nem tapasztaltam eddig, legfeljebb helyi, apró mellékhatásokat, amik nem zavaróak. Fejfájás, stb. nem volt, pedig évek óta használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!