Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj a beleimmel?

Mi lehet a baj a beleimmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 29 éves férfi vagyok.

3 hete valami furcsa történik velem.

2-3 napig laza hasmenés szerű valami, aztan normális minden, utána székrekedés, hasmenésszerű akarmi majd igy megy körforgásban.

Más is tapasztalt már hasonlót?

Lehet a cigi a hibás? Naponta 1-2 doboz cigi.

szept. 2. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Irritábilis bel szindróma vagy akár gyulladásos belbetegsegek is járhatnak ilyen tunetekkel, és ezeket a kórképeket a dohányzás negatívan befolyasolja. Érdemes orvoshoz fordulni, ha már majdnem egy hónapja fennall a dolog
szept. 2. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Szakorvoshoz fordulj.

Szükséges lenne egy vastagbél tükrözés.

szept. 3. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Vastagbél tükrözés????? Mi?? Ennyire komoly bajt jelenthet?
szept. 3. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Most rendesen ver a víz…

Nem fogyok, nincs véres széklet, nem fáj a hasam

Kivalo az etvagyam

szept. 3. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól még lehet gond.

Szakorvoshoz mindenképp el kell menni.

szept. 3. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Basszus…Vastagbélrák például?
szept. 3. 18:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nálam ez idegi alapon működik. Tegnap kiprobáltam. Egyszer menten el wc re és utána nem, hiába volt inger. Ma reggelre minden rendben volt a wc-n.

Eddig ugy volt, hogy a legaprobb ingernél mar szaladtam a wc re es persze hogy kevés volt és laza.

szept. 4. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Első jól mondja. Nálam hasonló volt. 10 éve fennáll a sztori, de ráfogták, hogy stressz okozta IBS. Viszont nekem egyre rosszabb, már enni sem tudok szinte semmit. Most folyik a kivizsgálás.

Ezer dolog okozhatja, mint pl IBS, IBD, ételallergia/ intolerancia, stb.

Mindenképp beszélj a háziorvossal, és kérj beutalót gasztrora! Nem ártana egy -két tükrözés, labor, UH stb. Lehet egyszerű probléma, de komolyabb is!

Kitartás és jobbulást!

szept. 5. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
"Más is tapasztalt már hasonlót?" Igen. Hasmenés után általában székrekedés következik, amit egy újabb hasmenés szüntet meg. Egyszer azért vége lesz ennek a körforgásnak nálad is. A vastagbéltükrözéssel én még várnék pár évet. Nem lehetetlen ugyan, de nem is valószínű, hogy akkora lenne a baj. Azt jól teszed, ha a legkisebb ingernél is mész WC-re, nem kell azt tartogatni. A laza széklet nem hasmenés! Egyél-igyál rendesen, ha tényleg baj lenne, akkor menj orvoshoz.
szept. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!