Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Scippa milyen mellékhatásokat...

Mildred kérdése:

Scippa milyen mellékhatásokat okozott ?

Figyelt kérdés
Olvasom,hogy szívritmuszavar. Nekem néha vannak extrasystoleim és a vérnyomásmerő is kijelzi a szabálytalan szívritmust, ekgn nem mutatkozott semmi, azt mondta szedhetem a scippat 5mg nek a felét először,hát én nagyon félek tőle. Hiába mondtam a pszichiaternek,hogy amugy is érzek extra bedobbanásokat , nem foglalkoznak az emberrel. Szorongásra írta.

aug. 29. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem gyakori (1000 kezelt betegből 1-nél több, de 10-nél kevesebb esetében jelentkezik):

Csalánkiütés, bőrkiütés, bőrviszketés

Fogcsikorgatás, izgatottság, idegesség, pánikroham, zavart állapot

Zavart alvás, ízérzékelési zavar, ájulás

Pupillatágulat, látászavarok, fülcsengés

Hajhullás

Hüvelyi vérzés

Testtömeg-csökkenés

Gyors szívverés

Kar- és lábduzzanat

Orrvérzés

Ritka (10.000 kezelt betegből több mint 1 esetben, de 1000 betegből kevesebb, mint 1 beteg esetén jelentkezik):

Agresszió, saját személyiségét, testét vagy testrészét idegennek, megváltozottnak éli meg (deperszonalizáció), érzékcsalódások

Lassú szívverés

De itt a betegtájékoztató: [link]

aug. 29. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne olvasgass mellékhatásokat...

Annyit mondok, hogy az extráid már eleve esélyes, hogy a szorongástól vannak.

Az antidepresszáns KEZDETBEN fokozhatja a szorongást, ezáltal az extrákat is, de tudd, hogy ez még nem veszélyes.

aug. 30. 10:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
aug. 30. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Élsz szexuális életet?

Még elég nagy valószínűséggel arra lehet hatással, illetve fáradtabb lehetsz.

aug. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!