Feleség tegnap volt nőgyógyásznál. Azt mondta nagyon sürgősen hívjuk a II számú női klinikát, mert petefészek rák van (gyomorszáj rák áttéte). Hogyan tovább?
Nejem onkológusa szabin van. A női klinika nem ad időpontot, mert ez onkológiai gond.
Az onkológia adott egy telefonszámot, amit senki sem vesz fel.
A háziorvos sem veszi fel a telefonját.
Én egész biztos odamennek személyesen időpontot kérni. Én évek óta ezt játszom az egészségügyben... Elmegyek személyesen időpontot kérni... És van, amikor azt mondjak, jöjjek vissza hétfőn időpontert... Hétfőn odamegyek, és arra a hétre már "elfogyott" az időpont.
Egyszerűen nem értem mi történik ebben az országban...
Menjetek el személyesen. Gyors gyógyulást a feleségednek.
Azta kva életbe!
Hàt ezt el nem hiszem, hogy ilyen egy rothadék itt minden!
Gusztustalanok!
Bocsánat, dd ilyenkor mindig úgy felbosszantom magam! És akkor, nincs baj itt ugye, tömik az emberek fejét.
Nejedde azóta mi a helyzet? Sikerült segítséget kapni?
Hol? Az SBO-n?
Az onkológia vagy a női klinikára tudna valamit csinálni...
Mindenesetre itt ülünk az SBO-n hátha ráolvasnak vagy kártyát vetnek. Egy rák műtétre szerintem nincsenek felkészülve...
Nem gondoltam, hogy az sbo-n. Csak remènykedtem, hátha valaki mégis segített az onkológiára jutni. Borzasztó ez!
Megkerdezhetem, hogy a kedves nejed hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!