Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Pár napja nagyon csíp és fáj ha pisilek, fáj az alhasam a méhemnél, illetve a derekam is.most már hányingerem is van. Voltam dokinál de nem vizsgált meg sajnos nálunk ilyenek az orvosok fel írt egy port aminek hatnia kellet volna úgy is nézett ki hogy hatot de ma vissza estem. És pontosan én sem tudom mi bajomaug. 26. 20:43
1/5 anonim válasza:
Valamilyen bakteriális fertőzés ami felfázásos tüneteket produkál. Próbálj meg egy magándokit mert ha nincs kezelve, komoly szövödmények lehetnek.
2/5 anonim válasza:
Volt mostanában együttlét gumi nélkül? WC használat idegen helyen? Hideg helyen ücsörgés?
3/5 A kérdező kommentje:
2es:együttlét igen de csak a paromal és nem egy idegennel, a wc használt hát talán néha volt.., hideg helyen ülni nem de a vesém meg fazhatot
aug. 26. 21:00
5/5 anonim válasza:
Felfázás. Ha egy héten belül nem múlik el vagy kibírhatatlanul fáj vagy ha véres a vizelet akkor feltétlenül el kell menni dokihoz vele.
Egy enyhe felfázás pár napon belül is elmúlik, antibiotikum nélkül. Sok folyadékot kell inni, rendszeresen elmenni wc-re. Pihenni, melegíteni az alhasat/hátat. Az urzinol vagy medveszőlő tea fogyasztása segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!