Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek alapján elkaphattam a...

Ezek alapján elkaphattam a majomhimlőt?

Figyelt kérdés

Ma délután miután hazaértem elkezdtem nagyon rosszul lenni. Először azt hittem front, de hamar világossá vált hogy ez vírus,nem is akármilyen erősségű. Elolvastam a majomhimlő tüneteit, és több egyezik: erős fejfájás, végtag fájdalom, gyomorfájás, rosszullét, hidegrázás stb. Annak idején a Covid alatt voltam ilyen beteg.

Kérdésem, ez lehet a majomhimlő?

aug. 23. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Lehet valami vírus, influenza vagy covid-szerű.
aug. 23. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de nem hinném, hogy nálad egyáltalán ez okozhatna tüneteket. Ezek a tünetek kb. minden vírusfertőzésre jellemző, influenza, covid, általános immunrendszeri gyengeség is lehet.
aug. 23. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
szerintem ismét kezdett terjedni valami vírus, olyan orrfolyásos levertes tüneteim vannak mint a tavaszi időszakban
aug. 23. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na majd most jönnek a majomhimlős kérdések... A felsorolt tünetek igazak kb. minden influenzára kérdező, a legfontosabb eltérés a - mily meglepő - bőrelváltozás, mint minden himlőnél.

[link]

Egyébként pedig hogy a picsába kaphattad el? Afrikában jártál?

"A betegség újabb, a korábbinál fertőzőbb és halálosabb variánsa gyorsan terjed AFRIKA országaiban, de már SVÉDORSZÁGBAN is regisztráltak EGY esetet, és a szakértők szerint hamarosan Magyarországon is megjelenhet."

Ez egy aug. 17-i hír

aug. 24. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!