Egy hete dolgozok kereskedelemben,pékség. Este szerintem nem volt a legfrissebb a kaja amit ettem és megy a hasam,ha elmegyek dokihoz kirughatnak?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem pékségbe dolgozni de nem lenne a legjobb ha ott hasmenéssel mennék be szerintem. 10percenként wcre járkálni +ott vannak a bacik is. Ki fognak rugni? 1 napról van szó. Holnap pihenős lennékaug. 22. 10:27
1/2 anonim válasza:
Nem vagyunk jósok. De emiatt csak nem. Ha amúgy jól és keményen dolgozol. Bárki bekaphat egy hasmenést. Mindenesetre dolgozni ne menj, mert ha bef0sol, akkor te fogsz felmondani szégyenedben.
2/2 anonim válasza:
Volt, hogy én is úgy dolgoztam, hogy 1 óránként ki kellett járkálnom hasmenés miatt. Te érzed mennyire rossz a helyzet, ha nem tudod vállalni, akkor nem, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!