Hallássérültek, éjszakánként hol van tárolva a hallókészülék?
Nekem van egy Clean & Drybox akármi ami elvileg tisztítja készülék belsejét, tehát tisztán tartja mindig meg blablabla.. 5 órán keresztül hevíti a levegőt, szárít stb.stb. és hát igazából használom évek óta már, de úgy érzem, hogy ezt tök feleslegesen csinálom. Előző készülékemmel kb. 15 évig semmit nem használtam mellé, csak este letettem az asztalra aztán ennyi.
Ti használtok valami tisztító szerű akármit amibe beleteszitek este aztán majd reggel kiveszitek?
Vagy csak sima egyszerű kisdoboz, vagy asztalra le aztán majd reggel felveszitek a készüléket?
Egyik haveromnak van. Voltunk már párszor ottalvós bulin.
Nála azt láttam, hogy egyszerűen csak kivette, és eltette a táskájába, majd ébredés után csak előkapta és betette gyorsan.
Persze ez nem jelenti azt, hogy otthon ne használna hozzá bármit.
Legtöbbször éjjeli szekrényen, néha a szárítóban (elektromos szárító, elemtartót kinyitva pára és nedvesség mentesíti a készüléket)
Hetente 1 alkalommal ajánlott a szárítóba tenni, azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!