Hasmenős hányós vírus elkapása ellen?!
Figyelt kérdés
Beszélgetés közben derült ki, hogy 3 napja beteg a személy, aki megállt a bejáratban nálunk.
A bejárati ajtó kilincset rögtön lefertőtlenítettem Sanytollal, a folyosó ajtót is.
Pénzt adott, az a pénztárcámban van.
Van még valami óvintézkedés vagy így nincs esélye, hogy elkaptam?!
Kb. 3-4 percet volt itt.
aug. 15. 21:16
1/7 anonim válasza:
Ha be lélegezted akkor nem tudsz mit tenni, át fog rajtad szaladni.
3/7 anonim válasza:
Nem leprás volt, ne pánikolj! Ennyi fertőzésveszélynek akkor is ki vagy téve, ha felszállsz a buszra, és megfogsz egy fogantyút.
4/7 A kérdező kommentje:
Nyitva volt az ajtó, így is? :(
aug. 15. 21:27
5/7 A kérdező kommentje:
3-as, normál esetben nem lenne gond. De szoptatós anyuka vagyok és 3 nap múlva nyaralni megyünk.
aug. 15. 21:29
6/7 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy cseppfertőzéssel terjed ami neki van, gondolom nem is tüsszentett le stb. Hányós-hasmenős vírust a nyaraláson is elkaphatsz, vagy akárhol.Annyit tehetsz, hogy -főleg ha külföldre mentek- vigyél magaddal gyógyszert, ami erre való. Ha babával mentek nyaralni az útipatika különösen fontos! Jó nyaralást!
7/7 anonim válasza:
A nyaralás által is ki vagy téve ennek. Javaslom a c-vitamint immunrendszer erősítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!