Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agyalapi mirigy makró adenomát...

Agyalapi mirigy makró adenomát, kezeltek valakinél gyógyszerrel?

Figyelt kérdés

aug. 8. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert kaptál? Bromocriptin?
okt. 22. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Norprolac
okt. 22. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Változott a daganat mérete? Vagy azóta nem nézték?
okt. 22. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Nemtudom mi a különbség a két gyógyszer között én bromocriptint kaptam de borzasztó hányingerem volt tőle, utána kaptam a norprolacot

Bár nem macro hanem micro daganatra, nekem eltűnt

macronál gondolom ez egy kicsit hosszabb folyamat lesz mire teljesen összezsugorodik

Kitartást :)

okt. 22. 23:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Ami felettébb furcsa, hogy csináltak júliusban egy MR vizsgálatot az Makró adenómát ír le. Szeptemberben elmentem privát MR vizsgálatra az meg Mikro adenómát. Röpke 1,5 hónap alatt összement volna ez igen érdekes. Én ugyanígy voltam a Bromocriptintől hányingerem volt és borzasztóan fájt a gyomrom. Utána kaptam Norprolacot, szerintem más a hatóanyag és a tabletta összetétele. Ezt birom az a lényeg és jól alszom tőle.
okt. 23. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid voltak, ami miatt elmentél ezzel dokihoz, vagy hogy derült ki hogy agyalapi mirigy daganatod van?
okt. 23. 07:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Valójában a gombóc érzés a torkomban és hajhullás miatt mentem dokihoz, ehhez jött még a cikluszavar. Ott kiderült, hogy brutál vashiányos vagyok. Aztán a nőgyógyász kért prolaktin vizsgálatot. És ott derült ki, hogy magasabb, onnan már küldött MR-re.
okt. 23. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Mennyi volt a prolactinod?

A gyógyszer szedésével rendeződött?

Tejcsorgás is párosul a magas prolactinhoz?

okt. 23. 10:02
 9/10 A kérdező kommentje:
27 volt lement 6 ra. Nem az nem volt. És neked?
okt. 23. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem azzal indult sajnos, mammográfia, mell UH

És utána MR ott derült ki az adenoma

Idén voltam a második MR en ahol ugye már nincs semmiféle adenoma

Viszont a magas prolactin és a tej maradt.. erre annyit mondott a orvos hogy ez teljesen normális, és szülni kéne...😂

okt. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!