Értem csak mert van egy nem tudom mi igazából a kezemen anyajegynek nem mondanám vagy nem tudom kicsit talán túl reagálom itt a kép
Október 1-re?😱 Pofájuk szakadjon le, augusztus vsge van...
Na mindegy, nem tűnik veszesnek. Ha netan az is, nem csúnya msg. A melanomát, ha időben veszik eszre, tehát melanoma in situ (előtti állapot), akkor leveszik éscsok, meg van a második szülinap.
Tudom a mentális resze nem egyszerű!
Nekem a filemen van egy számomra csúnya anyajegy, de én is tülreagálom. 30. eves leszek es párom szerint most kezdtem el féltemi a tyúk**aros eletem. Dn hónapok óta mindenféle daganatos beteg voltam már. Most egy ideje 3x voltam bőrgyogyásznál es mindig megvoltam győződve, hogy melanomám van. Holnap is megyek. Bár a fülemet is néztek1x, de nem mondták, hogy baj van. Holnap megint megnézetem.
Jaa én magánba megyek, mert 1x kértem időpontot tb-re és 3 hónapra rá tudtam volna menni.
Pedig az az anyajegyem viszketett, de kiderült, hogy nincs baja csak heges a teteje, mert irritációnak volt kitéve. Le is vetettem am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!