Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A melanoma hogy kezdődik?mármi...

A melanoma hogy kezdődik?mármint milyen a formája,színe

Figyelt kérdés

aug. 7. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
melanomaja valogatja, deformalt anyajegy, nezz korul a tobbin, amik "normalisak" es az abnormalissal hasonlitsd ossze.
aug. 7. 08:23
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Úgy kezdődik, hogy van egy gyanús anyajegyed, elmész levetetni és a szövettanon kiderül. Ennek nincsen semmilyen előjele, sem a forma, sem a színe nem hívja fel rá a figyelmet sok esetben, csak rutin szűréskor derül ki, tapasztalatból írom.
aug. 7. 08:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem csak mert van egy nem tudom mi igazából a kezemen anyajegynek nem mondanám vagy nem tudom kicsit talán túl reagálom itt a kép

[link]

aug. 7. 08:53
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez nem tudom mi, lehet más daganat típus is, de így amennyit látok szerintem semmi gond vele, viszont biztosat csak orvos tud mondani. Azt javaslom, ha neked ez gyanús, akkor minél előbb mutasd meg orvosnak.
aug. 7. 08:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy orvos tud biztosat mondani csak október 1.-re kaptam időpontot bőrgyógyászhoz
aug. 7. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Október 1-re?😱 Pofájuk szakadjon le, augusztus vsge van...

Na mindegy, nem tűnik veszesnek. Ha netan az is, nem csúnya msg. A melanomát, ha időben veszik eszre, tehát melanoma in situ (előtti állapot), akkor leveszik éscsok, meg van a második szülinap.

Tudom a mentális resze nem egyszerű!

Nekem a filemen van egy számomra csúnya anyajegy, de én is tülreagálom. 30. eves leszek es párom szerint most kezdtem el féltemi a tyúk**aros eletem. Dn hónapok óta mindenféle daganatos beteg voltam már. Most egy ideje 3x voltam bőrgyogyásznál es mindig megvoltam győződve, hogy melanomám van. Holnap is megyek. Bár a fülemet is néztek1x, de nem mondták, hogy baj van. Holnap megint megnézetem.

aug. 26. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaa én magánba megyek, mert 1x kértem időpontot tb-re és 3 hónapra rá tudtam volna menni.

Pedig az az anyajegyem viszketett, de kiderült, hogy nincs baja csak heges a teteje, mert irritációnak volt kitéve. Le is vetettem am.

aug. 26. 01:06
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező kiderült hogy mi az a karodon?
nov. 12. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!