Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol lehet elenk sarga...

Mitol lehet elenk sarga orrvaladek?

Figyelt kérdés
Nem kicsit sarga, nagyon eros szinu, szinte mar "vilagit". Rendszeresen ilyen ha kicsit jobban megfazom.
aug. 5. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden esetben előrehaladott megfázásra vagy fertőzésre utal, ha az orrváladék színe sárgás árnyalatúvá változik. A folyamatot általában egy olyan vírusos fertőzés okozza, amit a beteg elhanyagolt és gyulladás, bakteriális felülfertőződés jött létre.
aug. 5. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:

A sargasra ez okes is. De brutalisan elenksarga? Gondoltunk arra is, hohy esetleg enyhe verzes is van benne de fene tudja.

Szereztem mar antibiotikumot, dokik eleg nehezen irjak ki.

Amugy nincs elhanyagolva. Kezdettol.fogva orrsprayzek, fujom ha epp jon valami, oroblitot hasznalok, stb.

Volt egy kronikus arcureggyulladasom, azt megmutottek. Bar szerintem nem lett jobb semmivel se.

aug. 5. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Arcüreg gyulladás. Nekem is volt. Kisebb megfázás esetén is sárga az orrváladékom. Engem csapoltak arcüreg gyulladásra, de úgyszintén semmivel sem lett jobb. Menj el arcröntgenre. Az kimutatja az arcüreg gyulladást.
aug. 5. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Fölösleges a CT. Most tök egyértelmű, hogy van, hisz érzem, mert fáj.

A krónikus arcüreget speciel nem is tudtam. Akkor derült ki amikor más okból MRI-zték a fejemet. Utána lett több CT is.

Volt műtét, ahol egy fogat is kivarázsoltak ami gócos volt.

Ott már allergia is felmerül, csak találnom kell egy megfelelő orvost.

Eddig akinél voltam, béna volt. A legutóbbi is csak műteni akart, hogy lehúzzon a lóvéval. (magán biztosításra ment, így leszartam)

Olyan béna orvosok vannak magánban is, hogy az hihetetlen néha. SZTK-ban meg csak leszarom fajták.

aug. 6. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!