Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy gluténérzékeny vagyok?

Lehet hogy gluténérzékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap arra keltem,hogy borzasztó hányingerem van es a hasam is nagyon fájt,nem ettem egésznap semmit mert hányingerem van ha az ételre gondolok. Tegnap egésznap fájt a hasam és hanyingerem volt napkozben egy kicsit jobb volt de este megint rosszabbodott.Ma reggel is ugyan ugy keltem mint tegnap,de aztan mar jobban lettem de ma sem ettem sokat,csak egy gluten mentes kukit,de ettol nem faj a hasam. Ja es szekrekedesem is van(+egesznap faradt voltam ma is) mit gondoltok?

aug. 3. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felületesen olvastam, de nem írod, mit ettél, csak hogy egész nap fájt a hasad. Miért pont gluténra gondolsz?
aug. 3. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,azt elfelejtettem leirni bocsanat. Tegnap csak ropit ettem reggel probalkoztam egy sos pekseges perecet,de hanyingerem lett nagyon es nem birtam,ma pedig csak glutenmentes kukiz ettem attol nincs bajom
aug. 3. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A férjem gluténérzékeny, kiütésekről már hallottam, vagy hasmenésről, de hányingerről még nem. Szerintem valami más baj lesz, de nem csoda, hogy nem vagy jól, ha egész nap csak egy kis ropit eszel.
aug. 4. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.
aug. 4. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos esélyes. Érdemes elvégezni esetleg gyors tesztet.
aug. 7. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!