Asztmára nincs gyógyszer?
A asztma a tüdőizmok görcse. Ezek szerint, amikor a gyerek stresszel, és asztmája kijön, valójában az egy stresszreakció, és begörcsölnek a tödőizmai. Nem valódi sérülésről van szó, hanem sima görcsről. Ahogy a nospa, úgy nincs valami gyógyszer, ami megakadályozza, hogy a tüdőizmok begörcsöljenek? Valami olyan cucc, ami nem közvetlen fújni kell, hanem tabletta, és hosszú távú hatása van? Nincs olyan tabletta, mint a nospa, hogy ha valaki beveszi, akkor 12 órán át nem tud begörcsölni? Nem tud! Tehát hiába van stresszhelyzet, akkor sem. (Nem lesz asztmája.)
Illetve ha tényleg görcs, és agyi impulzusok, vagy annak hiánya okozza, akkor nem lehetne ezen felül egy olyan gyógyszer, ami az agy izmokért felelős impulzusait irányítja? Tehát hogy lényegében, ahogy az allergia elleni gyógyszer megakadályozza, hogy a szervezet túlreagálja a reakciót, úgy ez a gyógyszer megakadályozza, hogy a stresszhelyzet esetén az agy, és az izmok görcsbe ránduljanak. Nem szünteti meg a stresszt! Ez nem stresszoldó lenne! Hanem stabilizálná a reakciókat, hogy ne görcsöljenek be az izmok. Régóta van ilyen problémám, és nem tudok rendes életet élni vele, régóta szenvedek ettől, és nincs gyógyszer sem.
Ha ez az ingerület hiányától van, akkor olyan gyógyszer, ami segíti a normális ingerületet. Idegi sérülteknek nincs olyan gyógyszer, ami a sérült idegszálakat regenerálja? Vagy valami olyan cucc, ami segíti, hogy újból kiépülhessen az ideg.
Természetesen nagyon sokfajta gyógyszer van az asztmás betefek számára, többféle hatásmechanizmussal, olyan is, ami kifejezetten hosszú hatású.
Csak el kellene menni tüdőgyógyász orvoshoz, aki rendesen kivizsgál és a megfelelő gyógyszert felírja...
Nem ír fel semmit. Mindig ugyan azt a két szart tudja csak ajánlani. És problémát sem találnak. Olyan fátyolos a légzésem, hogy azt szabad füllel is lehet hallani. Az összes ledoktorált, családdal rendelkező orvos meg itt tagadja le, hogy nem nincs semmi bajom. Mikor bántottam én őket? Nem az ő gyerekeik haverjai akarták megtámadni romániát, szlovákiát, amerikát, kivégezni a politikusokat, zsidókat? Nem ők akarták megszüntetni a tv csatornákat, elüldözni a boltokat?
Nem tettem semmi rosszat, ők csináltak hülyeséget. Most meg rajtam bosszulják vissza.
Mondjuk elsőként se sugározz szét! Utána, ne sugározz szét mást se!
Aztán tartsd meg az ötleted! Én attól a zseni hülyétől várom el a megoldást, aki ott dolgozik százezrekért, vagy még többért, és aki elvileg tudja a megoldást. Én házilag ezt nem fogom megoldani! Akkor sem, ha mindenáron ezt akarják kikényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!