Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5,9 vércukorszint még normalis...

5,9 vércukorszint még normalis éhgyomorra?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, h kicsit feszült voltam, mikor beleszurták a tűt a karomba.

Háziorvos azt mondta, h jó a verkepem, de azt is hallottam, h ez már kezdődő cukorbetegség valakitol

júl. 30. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez már magas. Életmódváltás kell hamar és megúszod a cukorbetegséget
júl. 30. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a határon belül van. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérj beutalót terheléses vércukor vizsgálatra. Vagy csináltasd magán laborban
júl. 30. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Mármint helyre jöhet, ha nem nagyon fogyasztok édességet?

Amúgy sem eszek nagyon édes dolgokat, csak keveset.

Az utóbbi egy évben sok stressz ért.

Tavaly még csak 5,1 volt a cukrom.

Tudsz segíteni?

júl. 30. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségével😊
júl. 30. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Segitsegetek
júl. 30. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

A cukorbetegség nem attól van, hogy valaki sok cukrot eszik. 5,6-g jó az éhomi glükózszínt.

A szuri előtt mikor fogyasztottál bármit? Mennyi óra telt el a kettő között? Egy mérés nem mérés.

júl. 30. 13:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Én csak a gyogyszereim vettem be vérvétel előtt, azt mondták, h az nem befolyásolja, vernyomascsokkentot pulzusszamcsokkentot 1 órával vérvétel elott
júl. 30. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy este 9 után, már nem ettem semmit és másnap fel 9- kor volt vérvétel, hozzateszem, hogy megvolt a menstruáciom
júl. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!