Hirtelen szedules a semmiből? Ha lefekszek vagy becsukom a szemem meg rosszabb?
Figyelt kérdés
Elkezdtem elég erősen szédülni mintha dulongelnek jobbra balra. Nem nagyon szoktam szédülni főleg nem ennyire szoval kicsit ijesztő.
Most ettem nemreg előtte csak délután egy keveset de kétlem hogy ehez koze van mert eddig sem volt bajom.
Nem am valami sztrokom van vagy hasonló
júl. 21. 23:05
3/5 anonim válasza:
Ha nem vagy dehidratált (pisid színéből látod, de nem kell egyszerre sok vizet inni, mert az sem jó!), akkor ügyeletes orvos. Ha nagyon durva és nem múlik, akkor sürgősségi.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szepen mindenkinek egy órán belül kb elmúlt teljesen nem tudom mi lehetett mert szinte sosem szedulok főleg nem ennyit. Inni viszont mindig tul keveset iszok úgyhogy azon próbálok mar változtatni hatha amiatt van
júl. 22. 12:09
5/5 anonim válasza:
Szinte biztos hogy amiatt. A vízhiány komoly egyensúlyhiányt és stresszt eredményez, beindul az ördögi kör és ilyenkor melegben sokkal jobban párologtat a szervezet, pláne ha vízhiányos!
Nagyon fontos hogy víz legyen, mert a folyadék és a víz nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!