Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Skizofrén ember lehet autóvers...

Skizofrén ember lehet autóversenyző?

Figyelt kérdés

júl. 19. 14:25
A kérdező szavazást indított:
Nem.
Igen.
5 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Nemmel szavaztam. Saját tapasztalatból.

Jól beállított gyógyszerrel élő skizofrén ismerősöm mellé beültem egyszer gyanútlanul. Már pont eljött a következő gyógyszer ideje, amit injekcióban kapott meg naponta. Éppen oda szeretett volna menni. A gyógyszer nagyon jól be volt neki állítva, ha megkapta, nem tudtad volna róla megállapítani, hogy beteg.

De akkor a következő pillanatban már Osama bin Laden-t üldöztük, egyre nagyobb sebességgel. Én életemben még úgy nem féltem, mint akko. Szlalomozott, hajtott 150-nel is, rohantunk Osama bin Laden után. Én próbáltam belemenni a játékba, hogy már lehagytuk, eltűnt a szemünk elől, nem kell ennyire üldözni, de nem hitte el, mert ő még látta felbukkanni itt-ott.

Még jó, hogy aznap nem okozott balesetet. Nem rajta múlt, hiszen rohama volt. Valahogy a rendőrök se voltak kint aznap.

Valószínűleg a jó vezetési készségeinek és a hatalmas rutinjának is köszönheti, hogy aznap nem lett baleset és nem ütött el senkit, mert gyakorlatilag nem volt magánál fejben.

Remegve szálltam ki az autóból. Ezek után én azt mondom, hogy skizofrénnek még jogsit se adnék, nemhogy autóversenyző legyen.

júl. 19. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem, mert már a kérdést, is a kerékpározás kategóriában raktad fel.
júl. 20. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!