Ez aranyér lehet?
Figyelt kérdés
2 napja fürdésnél felfedeztem egy csomót a végbélnyílásom mellett, kb. egy nagyobb borsószem nagyságút. Nem fájt, nem viszketett, így azt gondoltam először, hogy pattanás és megpróbáltam kinyomni... na hát nem kellett volna, mert méginkább megdagadt és mostmár érzékeny is lett. De még mindig nem tudom, hogy egy éretlen pattanás lehet-e vagy aranyér vagy esetleg más..?
6 hetes várandós vagyok egyébként. Aranyér kenőcsöt lehet így, illetve érdemes használnom vagy milyen kezelést alkalmazzak?
Mennyi idő után forduljak orvoshoz, ha nem múlik el?
Köszönöm!
júl. 14. 03:44
1/1 anonim válasza:
Nézd meg tükörrel vagy kérj meg valakit, hogy nézze meg. Ha kéz ujjaival sikerült kissé szétnyomnod, akkor ha vérrel teli aranyeres csomó volt, akkor jó eséllyel szétfolyt a környező szövetekben és olyankor kékes-lilás elszíneződés jelenik meg a környező területen, ami aztán lassan felszívódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!