Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet hogy 1hete kb...

Mitől lehet hogy 1hete kb étvágytalan vagyok? Ránézek az ételre és nem kívánom és nem érzem magam ehesnek nem esik jól semmi. 1hetig kb elkaptam egy vírust nagyon fajt a torkom de már par napja nem fáj és az étvágyam még sem állt vissza.

Figyelt kérdés

Hozzá tennem nagyon stresszes állapotban vagyok egésznap szorongok de ha eszem is utána hányingerem van egyáltalán nem esik jól. Szerintetek betegség vagy csak a sok szorongástol lehet? Eddig nagyon jó etvagyam volt most meg szinte egyatalan nem kívánok semmit meg nasit sem

Ráadásul nagyon meleg van izzadó egesznap is ma is 34fok körüli meleg volt de hányingerem is van és szédelgek is néha úgy érzem össze tudnék esni pedig nem vagyok fáradt egesznap így vagyok napok óta :( Orvos nem vesz komolyan nem valami jó orvos van a körzetbe le tud mindenkit 1-2szoval nem tudom hova forduljak legalább a hányinger elmúlna

2024. júl. 14. 00:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet a melegtől is, de pszichés oka is lehet. Ha a melegfront után sem múlik el, menj el egy másik háziorvoshoz, vagy ha tudod h pszichés, akkor pszichiáterhez.
2024. júl. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!