Mit csináljak vele? Ez normális?
Figyelt kérdés
Az a fóbiám, hogy félek, hogy tapintok egy nyirokcsomót a hónaljamban, ezért minden nap ökör módjára áttapogatom.
Eddigi életem során még nem volt ott ilyesmi, viszont múltkor valahol olvastam és azóta mint az őrült minden nap nyomom mint süket a csengőt, közben meg megesz az ideg hogy mivan ha éppen most találok. Tudom hogy ez agybetegség de mégis mi a francot csináljak vele…..
júl. 13. 20:03
1/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy csak a fejedben létezik akkor neked kell leszokni róla. Egy "szakember" is csak annyit tud ilyenkor csinálni, hogy meggyőz téged, hogy hogyan szokj le róla.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába tudom, hogy a fejemben van, állandó kényszert érzek rá hogy megnxomkodjam mert addig nem vagyok nyugodt amíg meg nem győződök róla hogy nincs ott semmi.
Aztán utána meg már azon stresszelek hogy mivan ha a sok nyomkodástól lesz majd ott csomó…
Megzavarodok már ettől
júl. 13. 20:50
3/5 anonim válasza:
Talán el kellene menni pszichoterápiás kezelésre.
4/5 A kérdező kommentje:
Az segítene szerinted? Hogyan működik?
júl. 13. 22:49
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak a pszichoterápiás kezelés segít, keress egy jó szakembert, aki komolyan veszi a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!