Véres széklet mitől lehet?
Mostanában tejes dolgok után hasmenésem, hasfájásom volt.
Kihagytam a tejes dolgokat.
Azonban így is nagyon sokat fáj a hasam főleg a jobb oldalon köldök körül, megy a hasam és ma észrevettem kis friss vért a szekletemben.
Ez komolyabb dologra utalhat? Vagy lehet valami gyulladásos betegség, belső aranyér?
Kicsit megijedtem, ki fogom magam vizsgáltatni.
Akinek volt hasonló tünete kérem reagáljon! Köszönöm!
Számos oka van, nem vagyok orvos, faterom aranyeres.
Nem kell egyből feltétlen aranyérre gondolni, szerintem érdemes lenne átnézni a rostbevitelt.
Én makk egészséges vagyok, de ha nem fogyasztok elég folyadékot (levest) én is úgy erőlködöm hogy majd szétszakad a popóm.Meg a wczés közben nem érdemes erőlködni, mivel segít az aranyérnek és hasonló.
Ha mostanában, lehet kialakult valami allegria.
Ha vér színű akkor inkább csak aranyér.
Ha az emésztő rendszerben volna probléma akkor inkább fekete, szurok-szerű a széklet, mert megemésztődik. Nekem mindkét fajta volt már. Sok szerencsét, gyógyulást.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos van aranyerem is,volt már, hogy vérzett, de székletbrn még soha nem vettem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!