Szívzörej? Mi lehet?
Már írtam ezelőtt ezzel kapcsolatban kérdést, hétfőn megyek kardiológiára (mert 1 hónapig tartott mire időpontot kaptam :DDD ) kicsit több mint 1 hónappal ezelőtt azt vettem észre , hogy kattogást/zuborgást hallok a szívem körül. Szívzörej szerűen, nagyon ritkán a levegő is nehéz, de egyéb tünet nincs. Ami érdekes ebben, hogy általában ez pihent helyzetben van(fekszek, ülök),viszont, ha fizikai munkát végzek, akkor nincs semmi tünet. Szívfájdalmam nem nagyon szokott lenni, sőt nekem a szívemmel sohasem volt problémám, mivel gyermekkorom óta focizok és sportolok is. Szédülni nem szédülök, semmi. Voltam vérvételen, ahol kiderült hogy nagyon kevés a magnézium a szervezetemben, azóta szedek vitaminokat és magneziumot is, amióta először kezdődött ez az egész, azóta mondhatni jobb, de természetesen még mindig zavar ez a “kattogás, zuborgás” meg néha fura érzés a mellkasomnál/szívemnél… ahogy mondtam, ez nem gátol meg semmiben, csak szimplán zavar. :/
És szeretnék normális életet élni, ahogy eddig. Valaki volt már ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!