Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valakinek van egy olyan...

Ha valakinek van egy olyan betegsége ami a világon nála jelentkezett először akkor azt előbb-utóbb az orvostudomány felkapja?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy van egy felnőtteknél is nagyon nagyon ritka betegség amit még gyerekeknél soha sehol nem mutattak ki, ésmost unokahúgom van abban a helyzetben, hogy kimutatták nála először ezt a vírust. Pontosan, hogy mi ez a vírus én sem tudom, és én is csak annyit tudok, hogy a vesét támadta meg és Pestre kell majd mennie transzplantációra. De még rengeteg vizsgálat vár rá.

Arra vagyok itt kíváncsi, hogy így, hogy ő lett az első gyerek akinél ezt kimutatták ezt fel fogja kapni az orvostudomány? És ha igen akkor hogyan? Hogy működik ez? Vagy kell a szülők beleegyezése is?

júl. 9. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem kapják fel, csak elnevezik róla a betegséget ha beleegyezik. Legalábbis másnál ez volt pár éve.
júl. 9. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyébként ez már most több mint egy éve, hogy beteg lett. Rengeteget szenvedtek vele. A legjobb orvosok dolgoztak rajta, egész országban de még külföldön is folyamatos volt a konzultáció orvosokkal de csak vakarták a fejüket. Volt egyszer, hogy kómába esett, majd pár nap múlva a semmiből magához tért és egyszerűen az orvosok nem tudtak mit csinálni, nem értették, hogy mi miért történik mert első eset. Egy csodának nevezték, hogy magához tért és kutya baja. Azóta is egész jól van, már most lassan a végső vizsgálati fázisban van a transzplantáció előtt.

#1 Értem, köszi.

júl. 9. 14:16
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
51%
Lesz majd erről tanulmány az biztos, illetve majd kiterjesztik a meglévő esetekre is.
júl. 9. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz, megtudhatnád a vírus nevét, mert érdekesen hangzik...

Ráadásul én roppant szkeptikusan állok a kérdéshez, mert nem a fertőző betegségek szoktak nagyon ritkák lenni természetükből adódóan. Főleg nem a vírusok, amik hordozó nélkül nem is maradnak életben, ellentétben pl a baktériumokkal.

júl. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!