Bélrendszerem összeköttetésbe van a eeszt-vel?
Figyelt kérdés
Nagyon pompás és okos emésztésem van, ha táppénzen vagyok akkor nem működik túl ha visszamegyek dolgozni akkor érzi és elküld wc-re, nagyon rendes. Májusba volt hasmenésem, akkor elmentem táppénzre, elküldtek béltükrözésre addig míg vártam táppénzen a vizsgálatot semmi bajom nem volt, tükrözés után visszamentem akkor másnap már megint jelentkezett a belem, hogy 10x annyit kell wc-re mennem mint mint amennyit eszek aztán megint elmentem táppénzre utána szinte aznap megszűnt a probléma nem volt gond egy hónapig mert nem mentem dolgozni most, hogy visszamentem meg egyből jelentkezik, úgy mentem vissza, hogy ételintoleranciám van, betartom, minden rendben volt és most ezen fel is wc-re kell mennem számoltam, csak ma 4 órát ültem a wc-n és most, hogy kiírom megint megyek, tegnap este 6 óta nem ettem. Szerintem tudja a belem, hogy dolgozni kell és megszivat, hogy ne legyen pénzem és dőljenek be a hitelek mert tudja, hogy a táppénz nem fizet jól. Doki nem küld sehova, bizonyított az ételallergia/intolerancia .. de mondta, hogy munkaundorom is lehet.. kinek nincs munkaundora? Tegnap nem nyertem a lottón szóval mehetek a héten következő héten szombaton derül ki, hogy utána menjek-e. Dolgozni kell.júl. 7. 11:46
2/2 anonim válasza:
Pszichés dolgokkal a pszichiáter és a pszichológus foglalkozik. Beutaló nem kell, csak időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!