Fél éve székletürítési problémám van, már sehova nem merek menni, mi ez?
"úgy sem találnak semmit"
Miközben az előző mondatban felsoroltad, hogy az eddigi vizsgálatok során mit találtak. Gratulálok.
Biztos nem nézted be? Tejes cuccokat nagyon könnyű, olyasmiben is van hogy csak nézek.
Vannak ritkább kórképek is, ha az eddig kiszűrtekkel nem lettél rendben, akkor lehet nézetni hisztamin intoleranciát is (ez ritka, az én családomban van, azért ismerem) vagy más ritkább dolgokat.
Biztos h nem ez a gyökérok, meg ez nem allergia hanem intolerancia gondolom.
Pár hétre vond meg ezeket azért szigorúan, jelenleg valszeg ezekkel nehezen birkózik a szervezeted. Aztán meg fokozatosan figyeld magad.
Bélflóra regenerálás, bél regeneralas lehet nem ártana, azért jönnek ki ilyen hülyeségek h paradicsom meg méz stb sztem..
Kollagén, L Glutamine pl segíti a nyálkahártya gyógyulást a belekben.
Prebiotikumok.
Káposztával akkor óvatosan. (Attól én is jártam pórul sztem multkor, sok ember érzékeny rá, nem is tudtam, mivel előtte nem volt bajom tőle, de én erre gyanakszom..)
Meg rohadt sok idő , mire helyreáll.. táplálkozás tanácsadó segíthet a legggyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!