Negyedik napja sárga a székletem, mitől lehet?
Egyik nap világosabb barna volt, nemis adtam neki nagyobb figyelmet, viszont már negyedik napja citromsárga a székletem.
Ma egy kicsit hígabb volt de nem nevezhető hasmenésnek mert csak egyszer voltam (minden nap napi 1x megyek reggel miután felkelek) viszont eddig állagra, szagra sem volt semmi különös, csak a szine.
A másik érdekesség hogy nem fáj semmim, nincs hányingerem, lázam nincs rossz közérzetem. Mi lehet ez? (stressz viszont az elmúlt időben nagyon sok volt).
Ja és egyszer már voltam így kb 2 hónapja. Akkor is kb 7 napig sárga volt a székletem de utána helyrejött és egész mostanáig nemis jött elő...
Hát egy kis minimálisat ettem valamelyik nap de nem olyan sokat szóval nem hinném hogy az lenne...
Banánt ettem többet mostanában de eddig nem okozott problémát. Meg sok zablisztet fogyasztok tejsavó fehérjével? Lehet az lenne a ludas? A tejtől beteg vagyok azt tudom de nem ma kezdtem inni a tejsavó fehérjét... Kb 150 gramm zabot teszek 50 gramm tejsavó mellé minden nap shakerbe.
Zsírosat ettél?
Amúgy a széklet színe a májenzimek miatt is változhat. Érdemes lenne egy vérvétel, ha ez tartósan megmarad. Ha egekben (60+) a bilirubinod, akkor irány vissza a háziorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!