Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon hullik a hajam?

Figyelt kérdés

másfél éve csomókban hullik a hajam.. igazából hajfestést követően lettem rá figyelmes, de màr teljesen lenőtt mégis hullik.

Vashiányom van, arra szedek vényes, nagy adagban vasat. Hormonális problémám nincs, az ki lett már vizsgáltatva. Szedek B12 vitamint, MagneB6ot. Borgyogyasz latta, de nincs baj a fejborommel. Most mit csináljak?

jún. 17. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Lehet h D vitamin hiányod van, én pl azt kezdtem el szedni és megszűnt. Manapság az emberek keveset vannak a napon a munka iskola mellett.
jún. 17. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, allergiás vagy az adott hajfestékre.

Próbáld meg a rozmaringos samponokat, az hajnövesztő.

jún. 17. 11:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem rendeződik a vas, addig csinálhatsz bármit.. Nem lesz jobb semmilyen csoda akármivel. Nekem is ez volt. Miután rendeződött a vas, kb 1 év volt mire rendes lett újra a hajam.
jún. 17. 12:00
 4/12 A kérdező kommentje:
másfél éve szedek nagy dózisban vasat:(
jún. 17. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Voltál vérvetelen mostanában? Mennyi a vasad ? A vashiány oka megvan?
jún. 17. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Vérvételen néztek pár havonta vas értéket? Sokaknak nem jó a tabletta felszívódási zavar miatt, és tök feleslegesen szedik, infúzióban kellene helyette adni. De ahhoz vérvétel kell rendszeresen. Nem lehet, hogy felszívódási zavarod van?
jún. 17. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Fogaidat mikor nézetted meg utoljára, góckutatással, panoráma röntgennel? Góc is okozhatja.

"Hormonális problémám nincs, az ki lett már vizsgáltatva" Endokrinológus vizsgált meg, részletesen? Pajzsmirigy értékek, atpo, tsh, t3, t4, rt3 stb.

jún. 17. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen három havonta néznek vasat, és legútobb 7 es volt a vas értékem.

Igen a pajzsmirigyemet nézték azzal nincs gond.

jún. 17. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Oka megvan ? Nekem adenómiózis plusz néma reflux miatt nincs elég vasam. 4,8 volt. Azóta javult rengeteget. Amitől nekem babahajak kezdtek nőni az az alpecin. Viszont nem ott, ahol alapból kihullott a hajam. Ott csak a vas rendezodes után. Meg mindig alacsonyabb, 9,5 de már elég ahhoz,h újra több hajam van.
jún. 18. 04:54
 10/12 anonim ***** válasza:

A 7-es vas még mindig alacsony, pláne, ha nagy dózisban szeded, mindig ekörül szokott lenni?

9-30 között kellene lennie.

jún. 18. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!