Előfordulhat, hogy hólyagdaganatot nem mutat ki az ultrahang?
Figyelt kérdés
Esetleg követ vagy egyebet ami rendellenes?jún. 12. 16:34
1/4 anonim válasza:
A kő egyértelmű hangárnyékot ad és pl. a cysta is. Daganat nem feltétlenül, főleg ha a nyálkahártyából indul ki. Ezért nem lehet pl. béldaganatot sem diagnosztizálni UH-val.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem semmit sem mutatott ki az UH, ezért kellett húgyhólyag tükrözésre mennem, mert ott láttak valamit, ezt követően pedig biopsziára, ami a múlthéten volt.
Ha nincs tüneted, illetve a labor és vizelet is rendben van, akkor ne aggódj.
3/4 prei válasza:
Ultrahang nem ér semmit.Ahogy a labor sem.Egy adott pillanatban lehet minden negatív.CT..Az a biztos..És kezdj el nagyon aggódni ha visszatérő tüneteid vannak.Tapasztalat..20 hónapot buktam, mert minden negatív volt, labor, ultrahang, ekkora előnyt kapott a húgyhólyag rák..Meg ehhez kellett a Székesfehérvári kórház főorvosa, név szerint Hermann János..Ha egy ilyen balfasszal találkozol, tuti hogy megnő az esélyed a korai hal álra..A Nevem Preimusz Attila..Ez a Balfasz biztos emlékszik rám..Majdnem meghaltam miatta, mert hazaküldött mint szimulánst..Gondolom én, de lehet csak megzavartam a napi időbeosztását..
4/4 prei válasza:
A húgyhólyag rák egyik jellemző tünete, pár évig, a visszatérő, két- három havonta előforduló véres vizelet, ami egy - két nap után elmúlik.A közbenső időszakban teljesen negatív minden leleted..TAPASZTALAT..Aztán egyszer arra ébredsz, hogy vizelned kell. És nem tudsz..Komoly , görcsös fájdalmaid lesznek, üvöltenél, de "moderálod" magad, és csak jajgatsz, csendben..Bemész a sürgősségire, Székesfehérvárra, ahol a Hermann fogad..Ez nagyon nagy Pech..Éppen kilökődött egy 5 cm , fél centi széles alvadt vérkígyó, ez a barom meg berakat egy katétert, pedig tudsz már vizelni, és ÉS hazaküld? kiír két hét múlva pisiléspróbára:mIRE hazaérsz,ott vagy ahol kezdted.Görcsös fájdalom,vizelni nem tudsz..Ki téptem a katétert, szerencsémre nem szakadt bennem, mert nem tudtam akkor még, hogy van benne vízzel felfújt hólyag,hogy ki ne csússzon..Vesztettem fél liter vért, a házi orvos meg jól lebaszott, hogy mit tettem, de megmentettem az életemet, mert kiürült belőlem a sok alvadt vércsomó..Ezt teszik Székesfehérváron az urológián, egy főorvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!