Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen gyomorprobléma lehet?

Milyen gyomorprobléma lehet?

Figyelt kérdés

A húgomnak egy ideje elég furcsa tünetei vannak. Elég hamar megéhezik étkezés után, ha nem eszik, elkezd a gyomra fájni. Viszont ha elkezd enni, pár falat után nem bír többet, mert akkor is erös gyomorfájása lesz.

Amit még tudni kell, elég komoly túlsúlya van (155 cm 130 kg), szeret(ett) nagyon zsírosan és nagyon sokat enni - most nem nagyon bír -, epehólyagja már nincs.

Orvoshoz nem tud menni, meg nem is igazán akar, mert fél az eredméyntöl.

Mi lehet a baja és mivel tud házilag javítani ezen.

Elöre köszönöm a válaszokat.

jún. 12. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb hiba az, ha valaki azért nem megy orvoshoz, mert "fél az eredménytől". Az orvosok csak azt tudják megállapítani ami már van és nem attól lesz valakinek valamilyen betegsége, mert mondták neki. Gyakran ezért nem mennek időben orvoshoz, csak későn, amikor már nincs segítség. A betegségéről pedig annyit, hogy lehet egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás, fekély, de akár daganat is. Úgyhogy jó lenne rávenni, hogy menjen el!
jún. 12. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem amiatt nem megy, mert fél az eredménytöl (az is lehet), hanem mert betegápoló napi 24 órában az év 365 napján, és nem tudja kire hagyni az illetöt. Tudom, hogy hülye dolog részéröl, de egyelöre nem lehet meggyözni.
jún. 12. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és azért köszi a válaszodat
jún. 12. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig az egészségéről, esetleg az életéről van szó. Ha "kidől", akkor ki fogja ellátni a betegét? Nem kéne megvárni, amíg nem maga megy orvoshoz, hanem viszik.
jún. 12. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt ÉN tudom, de VELE sajnos nem lehet beszélni. De ettöl még nagyon igazad van. Köszi a választ!
jún. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!