Csomó a mellben!? Többi lent
Sziasztok.
Lassan 9 hónapja szültem, még szopizik a baba.
Tehát,bal mellembe,a mellbimbó udvarba, tapintható egy csomó,de olyan mintha sok szövetből állna össze.
Délután megyek a beutalóèrt,és megyek uhra.
Nagyon félek,3 gyermekes anyuka vagyok,szüleim is gyerekkoromban rákban vesztettem el, nagyon rövid időn belül.
(Ne haragudjatok,nem vagyok magyar,de igyekszem )
Bízom benne hogy semmi komoly,nyugtassatok meg
Ma hívta fel férjem, délutánra lesz kész az utaló,és azzal tudok menni gondolom uhra.
Férjem beszélt velük,és azzal az utalóval kapok időpontot is
Férjem vissza hívta őket, kértünk pajzsmirigyre is kivizsgálást,és holnap kell menni mind két papírèrt,kicsit félek.
De olyan a tapintása,mintha sok kicsi szövetből állna össze a csomó,ilyen hosszúkás,nem fáj,pár hónapja fájt arról a mellem, amikor a baba nem szívta ki a tejet rendesen,vagy épp megindult a tejem,remélem csak eldugult csatorna ,és semmi komoly.
Pár éve voltam mell uhn ,ott zsír csomót találtak csak,provatul voltam,és mondták hogy semmi komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!