Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csomó a mellben!? Többi lent

Csomó a mellben!? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lassan 9 hónapja szültem, még szopizik a baba.

Tehát,bal mellembe,a mellbimbó udvarba, tapintható egy csomó,de olyan mintha sok szövetből állna össze.

Délután megyek a beutalóèrt,és megyek uhra.

Nagyon félek,3 gyermekes anyuka vagyok,szüleim is gyerekkoromban rákban vesztettem el, nagyon rövid időn belül.

(Ne haragudjatok,nem vagyok magyar,de igyekszem )

Bízom benne hogy semmi komoly,nyugtassatok meg

jún. 12. 07:42
 1/5 anonim válasza:
Doki látott már?
jún. 12. 07:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Ma hívta fel férjem, délutánra lesz kész az utaló,és azzal tudok menni gondolom uhra.

Férjem beszélt velük,és azzal az utalóval kapok időpontot is

jún. 12. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem, sürgős beutalót ír az orvos! Ilyen esetekben a törvény lehetőséget ad rá!
jún. 12. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Férjem vissza hívta őket, kértünk pajzsmirigyre is kivizsgálást,és holnap kell menni mind két papírèrt,kicsit félek.

De olyan a tapintása,mintha sok kicsi szövetből állna össze a csomó,ilyen hosszúkás,nem fáj,pár hónapja fájt arról a mellem, amikor a baba nem szívta ki a tejet rendesen,vagy épp megindult a tejem,remélem csak eldugult csatorna ,és semmi komoly.

Pár éve voltam mell uhn ,ott zsír csomót találtak csak,provatul voltam,és mondták hogy semmi komoly

jún. 12. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit masziroztam mindig,most nem érzem azt amit reggel.
jún. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!