Ebben mi lehet a hashajtós cucc?
Kicsit sok ideje van bajom a hasammal.
Holnap lesz laktóz vizsgálatom.
Ma azaz tegnap mert már lassan fel2..
Ettem 3 zsemlét, laktózmentes tavaszi felvágottal aztán délutan meg 2 zsemlét natúr csírkemellel. Ezt megdobtam 2 laktózmentes joghurttal ( az a neve, hogy high proteim csokis laktóz mentes joghurt ) ennyi volt az össz kajám 17 óra környékén. 19 órától nem ehetek, 21 órától nem ihattam. 1 órája mosdóban vagyok és nem bírok leszállni mert megy a hasam.
Nem tudom rájönni mi van.
Egyet.
Ja, most meccs alatt ettem egy jégkrémet amire azt írták " tejet tartalmazhat" ja tartalmazott, :D fel is keltett.
#21. Hát ezt nem is gondoltam volna, hogy 100 vmi kimutatásához elég 1.
Akkor olyan jégkrémet nem kell többet venni. :/
Próbálj meg még aludni, én is megpróbálok...
Sejtettem. ;)
Remélem, hogy jól vagy azóta.
Nekem nem sikerült visszaaludni, de sebaj.
Nem, mert most fél napig wc közelébe kell legyek. Kicsit elszúrtam a dolgot, de 2 hete semmi jót nem ettem, megérte. Tejcsokit se ehetek. :(
Ételintolerancia teszt 220-as csomag.
Hasonlóan vagyok, úgyhogy sorstárs. Amikor nem tartom az étrendet... Le sem írom.
De én inkább a továbbiakban be akarom tartani.
Amúgy a Sparban nemrég vettünk vegán-paleo csokit, abban 3 összetevő van, esetleg nézd meg, ha gondolod.
Tejcsokit én sem ehetek, de más okból kifolyólag.
Akkor azt hiszem, félreértettem az előbb vmit.
Százezerbe került a vizsgálat és 220 vmire vonatkozott? Így helyes?
Hogyne, állami eü-be még csak időpontot várnék.. de TB-t fizetek. :(
Köszi. Viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!