A reumatológus adhat beutalót immunológiára?
Fogok menni reumatológiára, de lehet, hogy autoimmun betegségem van.
Először vérvételre küld el a reumatológus? Vagy hova? Egyből az immunológiára?
Ha lehet, mindegyik kérdésre válaszoljatok. Köszönöm!
Sajnos nem mindent, nekem nem találtak semmit roma fogtól meg egy csomó más faktorral sem pedig a tünetek mégis megvannak!
Félrekezeltek, hónapokat várattak!
se immunológus se reumatológus sem tud semmit
#3. Köszönöm szépen! Sajnos azt nem tudtam, hogy erre a reuma faktor vizsgálatra a háziorvos is adhat beutolót. Azt sem tudtam, hogy van ilyen vizsgálat. De a háziorvosomnak tudnia kellett volna. Nem értem, hogy miért nem adott arra beutalót már hónapokkal ezelőtt, mert akkor már nem szenvednék ennyire ezzel.
A reuma faktort vérből vizsgálják? Ha elmegyek ilyen vizsgálatra, akkor az mennyi idő, mire megjön az eredménye? Kérlek írj, ha ezeket is tudod.
#4. Köszönöm szépen a jótanácsot!
Már régóta szerettem volna elmenni immunológiára, mert sok tünetem van és ezeknek még nem tudjuk, hogy mi az oka.
A közeli rokonságban több autoimmun beteg is van, ezért sejtettem, hogy immunológiára kellene mennem.
Az immunológiára ki adhat beutalót? A háziorvos adhatott volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!