Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Belázasodhattam izomláztól?

Belázasodhattam izomláztól?

Figyelt kérdés

Edzettem és kicsit túlzásba vittem, a karom nagyon be van durranva azóta is, pedig az edzés 3 napja volt. Alig bírom emelni a karom, kinyújtani szinte nem is tudom. Ilyen sosem volt még. Kihagyás után most edzettem először.

Ma reggel már nagyon fáradtan keltem és semmi tünetem nincsen csak az erős izomláz a karomban valamint 38-39 fokos láz ami se gyógyszertől, se borogatástól nem akar lemenni.

Arra gondoltam, hogy begyulladt az izmom, de nem tudom, hogy ez okozhat e ilyen magas, szűnni nem akaró lázat. Bekentük sportkrémmel és jegeltem, mert nagyon forró volt az izmom.

Azért gondolok erre, mert semmi más tünetem nincsen, legalábbis egyelőre.

Valakivel volt már hasonló?

jún. 8. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A férjem a sima túlhajszoltságtól is belázasodik kamasz kora óta. Úgyhogy lehetséges.
jún. 8. 22:34
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Éppen elég tünet a láz, a fájdalom és a melegség érzet az izomnál. Lehetséges, de ez azt is jelenti, hogy nagyon durva izomláz ez, részleges izomszakadás feltételezhető.
jún. 9. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvass utana mi az az izomlaz. Semmi koze a mezei lazhoz.
jún. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!