Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akinek már volt bölcsességfog...

Akinek már volt bölcsességfog műtéte (jobb oldalt fent lent) tapasztalt lázat, aznap este illetve másnap? Ez normális velejárója vagy kell félnem?

Figyelt kérdés

2024. jún. 7. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogsz pusztulni.

...De túléled. Ez egyébként mindenkinél más szerintem, nekem pl. elmúlt a fájdalom mire kiment belőlem az érzestelenitő. Még a fogbeültetésnél is. Nővérem meg nagyon megszenvedte, napokig be volt dagadva az arca.

2024. jún. 7. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos bal oldalt már átmentem ezen a tortúrán, úgyanúgy dagadás, fájdalom napokig, de lázam nem volt és ez nyugtalanít.
2024. jún. 7. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet láz. Nekem nem volt, de a tájékoztató papíron szerepelt, mint lehetséges tünet. Ha nagyon magas / nem akar múlni pár napon belül, vissza kell menni.
2024. jún. 7. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, remélem pár nap alatt jobb lesz.Köszönöm szépen!
2024. jún. 7. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak szajzaram volt es pingpong-labda dagadas egy hetig kb.

A laznal nem maga a laz ijesztene meg, de hogy esetleg valami gyulladascsokkento kell-e, megszuntetni az okat. Amugy haziorvos elvileg erre irhatna.

2024. jún. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!