Reggel arra keltem, hogy bal oldalt fáj a hátamnál. Ha köhögők akkor is érzem néha meg ha mély levegőt veszek de akkor nem nagyon, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Beteg voltam múlthéten beszedtem két doboz gyógyszert orvos írta fel. Egy augmentin duot, meg most szedem be utolsó szem Zitrocint. Orvos pénteken meghallgatta tüdőmet azt mondta nincs semmi baj. Szerintetek nincs tüdőgyulladásom, mert nem fáj semmim nagyon félek?2024. jún. 5. 19:33
1/1 anonim válasza:
Lehet a gyulladás maradványtünete is. Ha nem javul vagy súlyosbodik akkor menj vissza orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!